HTML

Friss írásaim

Utolsó kommentek

A szeretet minden gyógyulás forrása

2014.06.05. 14:32 kadnarv

Minden kétséget kizáróan, a szeretet a legnagyobb terápiás jelenség, ami valaha létezett. Abban a pillanatban, amikor a szeretet hiányától szenvedő beteg megérzi a szeretet melegét beindulhat önmagától egy gyógyulási folyamat.

 

 

Megadhatjuk a gyereknek a legjobb táplálékot és körülményt, ha nem érzi magát szeretve és lelke nem kapja meg az érzelmi tápanyagot, akkor pszichéje nem fog kiegyensúlyozottan fejlődni. Az ilyen gyerekek szomorúnak, elhanyagoltnak, elhagyatottnak, nem kedveltnek érzi magukat. A kutatók megfigyelték, ha az anya nem öleli meg a gyerekét, a gyermek testi növekedése leállhat és akár meghalhat, még akkor is, ha fizikailag helyesen táplálta. A szeretet ugyanolyan fontos a lélek számára, mint a táplálék vagy a levegő a testünk számára.

A lélek gyógyításához az intelligencia, az elemzés, a megfigyelés nem elegendő. Valaki megismerkedhet az összes terápiával a világon, lehet a legjobb szakértő, de ha nem érti meg a szeretet művészetét, akkor folyton csak a felszínen fog tapogatózni. 100 személyből 90 elsősorban azért betegedik meg, mert nem tapasztalt elég szeretetet.

tovább:

http://www.lelektv.hu/oleles-terapia-a-gyogyito-szeretet-egyszeru-megnyilvanulasa/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miaboldogsag.blog.hu/api/trackback/id/tr186281302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása