HTML

Friss írásaim

Utolsó kommentek

20 dolog amit a legboldogabb emberek máskép csinálnak

2014.06.04. 11:37 kadnarv

Nehéz, küzdelmekkel terhes út vezet a valódi boldogságig, hiszen az örömöt, az elégedettséget és a nyugalmat nem adják ingyen. Sokan nem tudják, hogyan kellene viselkedni, érezni, cselekedni ahhoz, hogy a LEGboldogabbak közé tartozzanak – van azonban néhány tanács, amely a segítségükre lehet. Mit csinálnak másképp a LEGboldogabbak?

Betartják az ígéreteiket.

Ha megígérted, hogy ott leszel, legyél ott! Ha megfogadtad, hogy megcsinálod, csináld meg! Ne játszadozz az emberek érzéseivel, inkább legyél megbízható!

Hallgatnak a belső hangjukra.

Bízz a megérzéseidben és figyelj, mit súg az a bizonyos belső segítőtárs. Inkább magadra hallgass, mint hogy mások kétes értékű tanácsait megfogadd.

Nem akarnak minden követelménynek megfelelni. 

Bár nagyon sokan szeretnék megmondani, mit és hogyan csináljunk, nem tehetünk mindenki kedvére. Az a lényeg, hogy te magad tudd, mi a jó neked, és aszerint cselekedj. Ne feledd, az a fogalom, hogy tökéletes, nem létezik.

Tovább a cikkre:

http://www.pozitivnap.hu/napi-pozitiv/20-dolog-amit-a-legboldogabb-emberek-maskepp-csinalnakhttp:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miaboldogsag.blog.hu/api/trackback/id/tr196270072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása