HTML

Friss írásaim

Utolsó kommentek

15+1 lélekerősítő mondat, érted!

2014.06.07. 09:24 kadnarv

Azzal, hogy ezeket a mondatokat, szavakat beleszövöd a mindennapi beszélgetéseidbe, elősegítheted kapcsolataid fejlődését, más látásmódra ösztönözhetsz, szeretetet, önbecsülést önthetsz másokba, és pozitív irányba terelheted a környezetedet, mind a munkahelyen, mind a családi életben.

Boldog vagyok veled, de elengedlek, ha menned kell.

El kell engednünk a múltat, hogy a jelennek élhessünk. Nem szabad birtokból ragaszkodnunk olyasvalakihez, akit szeretünk, mert megfojthatjuk a rajongásunkkal. 

Bárhogy is szeretnénk, hogy jobb legyen, akkor is úgy lesz minden, ahogy lennie kell. Higgyünk abban, hogy egy új “leosztásban” boldogok lehetünk.


Te vagy az én “szemem fénye”. Nem is lehetsz más, mint egy fantasztikus kisfiú, vagy egy tündéri kislány. Minden gyermek megérdemli, hogy átélje szülei büszkeségét, de nem elég rá a szó, éreztetni is kell.

Ne haragudj rám!

Sokak nem szeretnek, vagy éppen nem tudnak bocsánatot kérni, még akkor sem, ha érzik azt, hogy ők a hibásak. Esendőek vagyunk és követünk el baklövéseket, de a mi felelősségünk ezt helyrehozni.

Ne félj megtenni az első lépést, higgy benne, hogy jobb lesz a lelked ezáltal is. A legfontosabb, hogy magadnak bocsáss meg először, és utána jöhet mindenki más.

tovább a teljes cikkre:

http://pozitivnap.hu/eletmod/20-pozitiv-mondat-es-szo-tanacsokkal-bevonva-a-boldogsagodert

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miaboldogsag.blog.hu/api/trackback/id/tr536284523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása